METATRADER 4

Cara Menggunakan MetaTrader 4 (MT4) Malaysia | Hanzo Tutorial




Scalping Strategy Course (DVD + Online) - $299.00

In the much anticipated Forex Scalping Strategy Course, Vic and Sarid show you short-term focused techniques and strategies to make quicker profits while reducing market exposure.




Forexmentor Coach's Corner First Month (Online) - $149.00

The Coach's Corner offers 2 live sessions per week, an integrated approach to trading, FREE access to the VicTrade video course and Darko's Pattern Trading Video Lessons.



Cara terbaik untuk belajar adalah dengan Melihat sambil Buat, jadi bagi follower saya yang belum ada application Metatrader 4 boleh obtain di website link dibawah

https://www.hotforex.com/hf/en/landing-internet pages/platforms.html?refid=318874

Jika belum ada account investing boleh register juga di website link di atas

#peaceandlove #mt4 #forextutorial #forexmalaysia

resource

10 comments

  1. kalau guna handphone jeh tkboleh ke cikgu?

    Reply
  2. Cikgu kalau nak Withdraw kena ada certain amount je ke atau nak keluar berapa pon boleh

    Reply
  3. cikgu how about you thing icm capital?

    Reply
  4. Assalamuaikum saya nak Tanya kalau nak keluarkan duit tuu bnm tak kacau Kew cik

    Reply
  5. terrrrbaikkk niii ❤️

    Reply
  6. salam tuan, macam mana nak join group telegram tuan tu?

    Reply
  7. Tq Cikgu Kasi signal.semoga dimurahkan rezeki.amin

    Reply
  8. Mantap cikgu,, saya request buat video cara baca Detailed report histori trading,, hehe

    Reply
  9. Tqvm cikgu

    Reply
  10. Tq bro sgt mmbntu

    Reply

Have your say