SIGNAL FOREX

Analisis Teknikal EUR/USD Khalid Hamid Teknik Forex trading Sebenar Ogos 2016




Scalping Strategy Course (DVD + Online) - $299.00

In the much anticipated Forex Scalping Strategy Course, Vic and Sarid show you short-term focused techniques and strategies to make quicker profits while reducing market exposure.




Forexmentor Coach's Corner First Month (Online) - $149.00

The Coach's Corner offers 2 live sessions per week, an integrated approach to trading, FREE access to the VicTrade video course and Darko's Pattern Trading Video Lessons.



Analisis teknikal forex trading terkini Ogos 2016 dari Khalid Hamid untuk forex trading pairs EUR/USD. Set up yang dikenalpasti ialah Support and Resistance, Trendline dan Candlesticks Reversal Signal.

Nak financial gain macam ni? Belajar di sini: http://little bit.ly/promositfs

resource

18 comments

  1. Buat penerangan yg terbaik,bukan mcm yg lain melalut bnyk susah faham.

    Reply
  2. Video lama ni kn

    Reply
  3. kalau modal 30 usd max boleh trade berapa eh , yang selamat , supaya tak breakeven

    Reply
  4. asamulaikum tuan nak tanya adakah candle @ chart tu sama semua broker- broker lain dalam forex?

    Reply
  5. owhhh ya master…analisa menggunakan candle stick bgimana caranya mast…?

    Reply
  6. sya penggemar video anda, sya ulang-ulang putar video anda, good skali tehnick dan pengarahan yg anda sampaikan…pie sya trading MC terusss, gk bisa-bisa… :'(

    Reply
  7. Tuan..mcm mane pengiraan pips bg laverage 1:1000 dgn lot size 0.01?

    Reply
  8. Aplikasi apa mahu tgok news tuan?

    Reply
  9. KAH KAH KAH…KEJAM ABAM KHALID,, BARU TGK FLOATING REVERSE 13PIPS JANTUNG DAH NAK TERCABUT?? HAHAHA.. KALAU ORG BARU BLAJAR MYBE AKAN ADE PERASAAN TU ABAM..

    Reply
  10. PROMOSI!!! maret-april yang ingin
    TRADING GRATIS TANPA DEPOSIT dengan $30
    KHUSUS klien baru di XM BROKER
    PROFIT bisa di WD
    Casback $8/Lot dan Tambahan modal 15% hingga $500
    Deposit/wd di permudah melalui bank lokal
    silahkan buat akun baru di
    http://www.pudupay.com
    untuk syarat dan kententuan silahkan
    hubungi kontak yang terterah di
    http://www.pudupay.com

    Reply
  11. Bang master, kalo kasusnya di daily ada nampak beob dalam keadaan uptrend, apakah itu termasuk csr?

    Reply
  12. trima kasih tuan khalid.. mmg sempoi.

    Reply
  13. Apa keburukan klo main dalam lot size yang tinggi eaaa..

    Reply
  14. terbaik r vdeo tuan ni…sngat bermnfaat….smoga rezeki tuan makin bertmbah dan sihat tbuh badan.

    Reply
  15. judulnya agak mengganggu, kalo bisa taruh dekat samping…

    Reply
  16. di indonesia ada gx traning langsung

    Reply
  17. saya dari indonesia saya baru saja terjun di dunia porek, sama sekali saya tidak gerti porek setelah saya liat vidio anda saya sedikit mengerti terima kasih

    Reply
  18. apa itu big round number(BRN) boleh terangkan apa beza snr dan BRN.

    Reply

Have your say