Signal Forex

Strategi sederhana currency trading.wmv



 

 

Get your login: http://bit.ly/2_Forex_Trendy

Just share

20 comments

  1.  The secret of a successful trade on Forex! Leading trade since 2006. Now has developed a strategy, which brings profit of 100-150% per month! This method is very simple! A very simple and accessible information! For the novice trader and not only!
    masterfx. ru
    Who wants to trade successfully in the Forex, please contact me!
    Within 24 response will be sent.
    Glad to help!
    With regards,
    Vladimir Anatolevich.
    Vladimir-Anatolevich08@yandex. ru
    Vladimiranatolevich08@gmail. com
     

    Reply
  2. dasarnya apa ambil posisi buy?
    yang penting di ajarkan tuh dasarnya kena ambil buy/sell..
    semua juga tau kalau trend naik open buy ya profit lah

    Reply
  3. aplikasi forex apa ya nama nya.. kirim ke email saya donk.. biar bisa di download juga.. m.parisno@gmail.com

    Reply
  4. It would be a shame if you did not bulk up when other average people are able to build muscle so easily using MAD Muscle Ripper (go google it).

    Reply
  5. tidak semudah yg ente bicarakan ..:-)

    Reply
  6. The secret of a successful trade on Forex! Leading trade since 2006. Now has developed a strategy, which brings profit of 100-150% per month! This method is very simple! A very simple and accessible information! For the novice trader and not only!
    goodzarabotok.mybb.ru (RU)
    mastertrader.topbb.ru (EN)
    Who wants to trade successfully in the Forex, please contact me!
    Within 24 response will be sent.
    Glad to help!
    With regards,
    Vladimir Anatolevich.

    Reply
  7. kenapa kok punya inisiativ buat op buy? gmana klo trendnya turun lagi?

    Reply
  8. sahamsignaldotcom

    Reply
  9. You can get rebates on currencies, commodities, CFDs, stocks, indices, etc. info@cashonforex{dot}com

    Reply
  10. sesiapa yg ingin MEMBELI KERETA produa BARU atau trade in kreta dengan full loan..
    sila email sy di nora.fx4u@gmail.com..call di nombor 0189828117…
    cepat tukar kreta baru,untuk hari raya aidilfitri…

    Reply
  11. MEMERLUKAN DUIT UNTUK PERBELANJAAN SEHARIAN…alhamdulillah tiada unsur riba atau judi..
    cuma berniaga matawang..boleh bermula dengan modal serendah usd1..insyallah boleh support kewangan anda dan balik modal kurang dr sbulan..
    anda cuma tggal mencuba..
    CALL sy di nombor 0189828117 atau email di..nora.fx4u@gmail.com

    Reply
  12. The secret of a successful trade on Forex! Leading trade since 2006. Now has developed a strategy, which brings profit of 100-150% per month! This method is very simple! A very simple and accessible information! For the novice trader and not only!
    goodzarabotok.mybb.ru (RU)
    mastertrader.topbb.ru (EN)
    Who wants to trade successfully in the Forex, please contact me!
    Within 24 response will be sent.
    Glad to help!
    With regards,
    Vladimir Anatolevich.

    Reply
  13. terus share dan up date gan ilmu gratisnya…

    Reply
  14. Wowwwwww…

    Reply
  15. Hello there! Have you seen regarding the "Phantom Cash System"? I stumbled upon it on Google Search and read lots of incredible stuff about it. A lot of my friend also strongly recommend me to look into it

    Reply
  16. Hebat…. keren..keren…. Langsung ke TKP gan.
    kunjungi kami juga di irma14.blogspot.com/2013/02/sekolah-belajar-forex-fbs-indonesia.html

    Reply
  17. Intinya ya harus banyak kena TP nya…. simple….kalau banyak SL nya ya Loss….
    Itu strateginya pakai S/R Barry ya… mantabbbb

    Reply
  18. SL 20 TP 20…. 10 kali trade TP 5 kali SL 5 Kali BEP gan…. mantab…..

    Reply
  19. yg 200 jt itu dana riset nya test dan error bos bukan template, ah ngarang ente, cobra forex,apa sanca forex,apa phyton forex ??? hehehe.
    indi gratisan juga emang gak bisa profit bos??
    yg di ajarkan disini kan tekhnik bukan jualan template atau indi
    langsung aja lah masuk ke

    Reply
  20. mantap

    Reply

Leave a Reply